Pernille Zinita Renge

Min motivation

Min motivation for at arbejde med mindfulness, coaching, meditaion, visualisering og lignende er primært min egen oplevelse af, at det virker. Det er velkendt og videnskabeligt dokumenteret gennem mange år, hvilke gavnlige og frugtbare virkninger metoderne har på livsglæde, trivsel, fysisk og mental sundhed, koncentration og muligheden for at skabe sit eget liv, som man gerne vil have det.

Jeg holder meget af at arbejde med mennesker. Det giver mig energi, at formidle viden og konkrete værktøjer videre til glæde, indre vækst og styrke for andre. 

Naturen er helt fantastisk. Den skønhed, forskellighed, styrken i opladning på alle planer og alt det andet du og jeg kan hente derude er så værdifuld.

Det er en gave som hver dag kan nydes, og coaching i naturen skaber nye tanker, sanseindtryk, ideer, og dermed nye løsninger i forhold til at sidde i et lukket rum indendørs. 

Mine kompetencer:

 • Jeg har selv praktiseret og undervist i meditation, mindfulness, visualisering og lignende i over 25 år. Det har givet mig en sikkerhed og en bred vifte af afprøvede teknikker, værktøjer og viden, som jeg kan formidle videre til dig.
 • i 2021 er jeg begyndt at guide visioner for andre. At sætte en vision indefra virker meget stærkt og opløftende. Da vi skaber alt indefra før det kommer ud i den ydre verden, er visioner et stærkt redskab til at tiltrække et mål.
 • Min erfaring som coach og mentor har både været i personlige sessioner, hvor den individuelle rådgivning er specifik og i gruppesammenhænge hvor gruppen udover den fælles undervisning oplever læring gennem samvær og spejling i oplevelser.
 • 3-årig psykoterapeut uddannelse, der har gjort mig stærk i vejledning, rådgivning og i at lytte nærværende til andre. Samt naturligvis alt den fagtekniske viden jeg har opnået og trænet undervejs i uddannelsen.
 • 2 årig astrologi uddannelse. 
 • 2 årig healer uddannelse.
 • Jeg arbejder også som rejseleder og guide. Det giver god træning i overblik over store grupper og glæden ved at formidle historier.
 • Oprindeligt er jeg uddannet revisor. Udover den solide erfaring med  struktur, orden, og gode rammer, som der jo også skal til i enhver virksomhed, har det givet mig værdifuld erfaring i at begå mig i alle sammenhænge i firmaer fra top til bund og med alle typer mennesker.
 • Ny viden er vigtig for mig, og jeg uddanner mig løbende i form af kurser og ny undervisning og modtager løbende supervision. 
 • Min erfaring er både som underviser , coach og mentor i forløb en til en og i store grupper i forløb over længere tid. Både privat og igennem aftenskolen. 
 • Personligt er jeg empatisk, tillidsvækkende og nærværende. Jeg er i stand til at skabe rammerne og rummet for mennesker i indre processer, der giver tryghed og nærvær. Det gør det lettere for deltagere at opnå fordybelse og koncentration. 
 • Jeg glæder mig til at møde dig.


Naturen 

Helt fra barn har jeg boet tæt på smuk natur og store skove. Jeg har brugt megen tid på at sidde stille i naturen og blot observere, være nærværende. Så jeg har trænet mindfulness i mange år, inden jeg kendte begrebet. Naturen har altid haft en stor plads i mit liv, det er her jeg lader op og også her jeg søger hen, når livet slår knuder, og jeg har brug for at  finde en vej videre frem. Da jeg lærte at meditere, oplevede jeg, at meditationen forstærkes, når den er udendørs. Om det er efter morgenkaffen i haven, i en fredelig lysning i skoven, ved vandet eller et andet sted. Naturen er fantastiskt til at oplade menneskers energi, krop, sind og sjæl. Det kender du sikkert også fra dit eget liv.