Personlig mentoring

Walk and talk 

En nærværende samtale og støtte

- Vil du lære flere facetter af dig selv at kende?

- Få mere indre styrke via sparring, værktøjer og øvelser du kan bruge derhjemme.

- stå stærkere som lige præcis den Du er.

Det kan være svært at bevare sit eget fokuspunkt, sin egen indre sandhed i et samfund, der konstant kommer med nye ting af forholde sig til, vælge til og vælge fra. Alt det, som skal gøres "derude" i livet fylder det hele, og vi kan glemme at stå fast i den vi er. Når du står i din egen indre styrke, kan du træffe sunde og konstruktive valg i dit eget liv.


Samtalerne foregår ude i naturen.

- Naturen er en stor healer og giver megen ro. Der kommer et anderledes rart flow ved at gå en rolig tur og tale sammen. - Der er frit rum, masser af plads, og det kan være en fordel, at gå ved siden af hinanden i samtalen, det er knap så intens, som at sidde overfor hinanden i et lokale.

- Der er mulighed for pauser undervejs, nærvær og oplevelser med naturen.

- Synkronisitet har mulighed for at udfolde sig, da udefrakommende lyde, dufte mv giver nye reflektioner, som ikke er mulige i et lukket lokale.

- Nye indtryk giver nye tankebaner og dermed nye ideer til brugbare og konkrete løsninger.


Varighed: En time

Pris : 800 kr.

Du er velkommen til at ringe for en gratis uforbindende kort telefonsamtale, for at høre, om det er noget for dig.

- Hvis afstanden er stor, kan samtalen foregå online, enten mens vi begge er ude i naturen på hvert sit sted, eller hjemmefra hvis du er mest tryg ved det.

Kontakt til din sjæl

din egen intuitive visdom

Lytter du indad, ind til din helt egen personlige indre intuitive stemme? Den er en del af din sjæl, og den er med dig altid, om du er vågen eller sover.  Det er kontakt til dit sande selv, så du kan leve autentisk som lige den unikke person du er.


Du har altid vejledning med dig i livet, uanset situationen. Når du lærer at lytte indad, vil du få nye løsninger og ideer til de situationer du står i, opmuntring og ærlig visdom. Det kræver øvelse, og giver dig rigt igen i resten af dit liv. Du vil lære dig selv at kende helt i de store som de små situationer. 

Nogle kalder det mavefornemmelse, vidste du, at du kan udvidde den til helt konkret viden? Hvert eneste øjeblik vil du kunne opleve, hvad der er bedst for dig, ligefra de helt bittesmå skridt som hvilke indkøb af fødevarer din krop har brug for lige i dag, til f.eks store valg om en flytning, jobskifte osv. 


Du behøver ikke vide, hvad du skal gøre og sige hele tiden i livet. Ved en stærk kontakt indadtil i dig selv, vil du selv guide din egen vej frem i enhver situation. Du opnår en indre styrke, som er din solide vejleder altid.

At lære hvordan du skal handle i alle mulige situationer, vil ikke give dig sikkerhed og tryghed, da du kan komme ud for en uendelighed af situationer igennem livet. Derimod hvis du kan stå stærkt i dig selv, og søge viden og vejledning indeni dig selv, vil du have overblik og dermed en unik løsningsmulighed til alle de situationer, du kommer ud for. 


Sessionen her foregår indendørs på briks, eller hvis det er online, bør du være alene i et rum, for at opnå ro omkring dig. Jeg guider dig i en session af ca. 2 timer, hvor du kommer ind i en meditativ dyb tilstand, og herfra kontakter du dit intuitive selv, og lærer det bedre at kende. Jeg er med dig på rejsen på de indre planer hele tiden, så du er tryg.

Varighed ca. 2 timer.

Pris 1.600 kr.